Kommunikációs tiszti feladat, 2020. január 18

A Jeruzsálemi Szent Lázár Katonai és Kórházi Lovagrend – IPRCC - Nemzetközi PR Kommunikációs Bizottság Elnökének megkeresésére a regionális hálózat tájékoztatása céljából (melyet 4 kommunikációs tiszt végez) a Közép-Európa területén lévő joghatóságok felé történő információ továbbítására a kiváló angol nyelvtudással rendelkező Dr. Lengyel Tündét javasoltuk.

2021. január 18-án volt az első online-konferencia, melyen Dr. Lengyel Tünde már Közép-Európát képviselve mutatkozott be és mentora (Chev. Princz Miklós KLJ Marshall) információi alapján képviselte a Magyar Nagyperjelséget, mint CO (Communications Officier).

Chev. Norman Hunter Rose KCLJ KMLJ Chairman az IPRCC részéről nagy megelégedéssel és örömmel fogadta jelöltünket a RCO-k között, és a következő online konferenciáig már jelentős feladatokkal bízta meg. A kommunikációs tiszt feladata, hogy biztosítsa a joghatóságok, bizottságok felé az információ - események, hírek, nagymesteri körlevél közzététele, stb. - áramlást és kapcsolatot tartson Nyugat-Európa, Amerika és a Dél-Afrika RCO-kal.

Sok sikert kívánunk Dr. Lengyel Tündének a vállat CO tisztséggel együtt járó munkájához.

Chevalier Dr. PhD Pellek Sándor KLJ Magyar Nagyperjel

Chevalier Norman Hunter Rose KCLJ KMLJ
Chairman
International Public Relations and Communications Committee The Military and Hospitaller Order of Saint Lazarus of Jerusalem

Atavis et Armis

dr-lengyel-tunde
Dr. Lengyel Tünde
Communications Officer